Mai multa intimitate cu roletele exterioare Cluj

Este important sa ne simtim in siguranta in propria casa. Idntimitatea este ceea ce cautam toti oriunde mergem, iar roletele exterioare Cluj au rolul de a-ti oferi fix acel sentiment de siguranta.

De ce sa alegi roletele exterioare Cluj

Pentru ca iti ofera mai mult decat intimitate. Iti ofera protectie impotriva razelor soarelui, design frumos si protectie impotriva intrarii prin efractie.

Roletele exterioare sunt alegerea potrivita in orice ipostaza, iar majoritatea oamenilor o aleg pentru siguranta pe care o ofera. Plecatul in vacanta devine mult mai relaxant stiind ca ai casa protejata cu adevarat.

Pe langa rolete, puteti achizitiona si rulouri din lemn sau metal, care la fel, sunt ideale pentru protectie. Un alt aspect al roletelor este faptul ca protejeaza si impotriva frigului, izoland mult mai bine fereastra, in acelasi timp reuseste sa stopeze si sunetele exterioare. Galagia nu va mai fi o problema de acum.

Rolete textile pentru mansarde

Veti regasi la noi si rolete textile, care la fel, protejeaza impotriva soarelui, tinand casa mult mai racoroasa pe timpul verii. Modelele variaza, iar utilizarea lor este preferata in special pentru mansarde. Sunt prevazute cu arc si sunt autorulante, sistemul permitand orice pozitie intermediara prin simpla rotire a manerului.

Tipuri de rolete textile pe care le puteti achizitiona de la noi:

 • Rolete textile simple;
 • Rolete textile duble;
 • Rolete textile casetate;
 • Rolete textile pentru mansarde;
 • Rolete textile casetate lux;
 • Rolete textile motorizate.

Indiferent de alegerea pe care o vei face, roletele nu te vor dezamagi, fie ca ai nevoie de rolete exterioare Cluj, fie ca ai nevoie de rolete de interior, noi iti vom asigura produse de calitate superioara.

Avantajele alegerii unor rolete de exterior pentru casa ta

Dupa cum am mai mentionat, roletele vin cu avantajul de a avea casa protejata si in acelasi timp sa nu arate ca si cand ai fi ,,sigilat” casa. Nu vei avea problema de ce vor crede vecinii sau rudele, pentru ca roletele exterioare Cluj arata mai mult decat bine. Mai mult ca sigur prietenii te vor intreba de unde le-ai luat si vor dori si ei sa isi puna rolete la ferestre.

 • Protectie impotriva intrarilor prin efractie sau a jocurilor cu mingea, deoarece va proteja mult mai bine fereastra
 • Izolare fonica, sunetele nedorite nu vor mai patrunde in casa iar tu vei putea sa te odihnesti mai bine sau pur si simplu sa te bucuri de liniste in propria casa
 • Protectie impotriva razelor soarelui ori a luminii atunci cand simti nevoia sa dormi putin in timpul zilei si afara este lumina prea puternica
 • Protectie impotriva vantului, a ninsorii, ploilor puternice
 • Frigul nu va mai patrunde prin ferestre, deoarece roletele exterioare Cluj tin la distanta frigul si ofera un plus de protectie
 • Vara va fi mai racoare in casa, deoarece soarele nu va reusi sa patrunda prin fereastra, mentinand umbra, casa va fi mult mai racoroasa
 • Vei avea intimitate si te vei simti mult mai liber in propria locuinta
 • Protectie impotriva insectelor, precum tantarii, mustele, etc.
 • Roletele vin in diverse culori, prin urmare iti poti alege stilul dupa bunul plac

Roletele sunt aproape un accesoriu decorativ, aratand atat de modern si interesant, incat aproape ca ai vrea sa vezi toate casele avand rolete exterioare. Sunt usor de intretinut, fiind nevoie doar de o stergere ocazionala. Sunt usor de manevrat si durabile.

Roletele exterioare Cluj sunt atat o dorinta cat si o necesitate, iti usureaza viata si ii da si un strop de culoare. Poti schimba intregul aspect al casei doar cu o simpla achizitie a unor rolete. Simplu si usor, iar apoi te vei bucura de toate beneficiile pe care ti le aduc aceste rolete de exterior.